Ja, herrejävlar....

...vad det är länge sedan jag skrev något här. Inte beror det på att jag inte har lust, för det har jag, men har man inte internet hemma (fattar ni???) så är det svårt. På jobbet vill inspirationen sällan infinna sig och jag är ju faktiskt här för att arbeta, inte syssla med privata saker.
Hur som! Här kommer i vilket fall ett litet (med betoning på just litet) inlägg trots att jag sitter på jobbet.

I dag anländer mina raringföräldrar tillsammans med syrrans yngsta dotter. De ska stanna till nästa lördag och ni som har varit med ett tag vet att då händer det grejor.
Jag har ju inte hunnit med så mycket i huset, så att pappa kommer med spackelspade och hammare i högsta hugg känns riktigt, riktigt bra. Hundarna har inget hundhus, så det blir en bra grej för honom att ta tag i först. Det börjar bli kallt nu, läge för dem att få något där de kan gå in och värma sig lite.
Sedan är det ju förstås allt annat som ska göras - killarnas rum, gillestugan tillika mitt sovrum, småpyssel i köket, diskmaskinen som är trasig, tvättmaskinen som läcker vatten, torktumlaren vars kondensrör läcker osv osv, listan kan göras lång.... Pappa skulle behöva stanna två månader känns det som.
Roligt är det i allafall att träffa dem även om det inte var mer än tre veckor sedan.
(Vad hände då kan man ju fråga sig? Jo, jag och mina två bröder satte oss i Silverpilen och åkte upp till Norrland för att fira min svåger som fyllde 40 år. Jättekul!)

Att mor och far kommer hindrar dock inte mig, maken och sönerna att fly fältet för en kväll tillsammans med ett gäng urtida monster - Walkong with Dinosaurs på i Globen. Hade tänkt lägga in en liten film från YouTube här men av någon anledning kommer jag inte åt att länka dit. Mystiskt.
Gissa om killarna är förväntansfulla...? :-)

Trevlig helg på Er!


RSS 2.0