Irro!

Jag har varit på ett antal husvisningar i mina dagar och jag slutar aldrig förvånas över hur människor beter sig.

Ta idag som exempel - ett litet rackarns hus (55 kvm) med källare. Övervåningen bestod av "kök" (typ pentry, ca 2 kvm), sovrum, vardagsrum, toalett och hall. Källaren var till största delen rå förutom det superläskiga "badrummet" och pannrummet. Utgångspriset var givetvis lågt  och följdaktligen var det enorma mängder människor som trängdes i det lilla huset.
Hur beter man sig då som spekulant? Jo, man träffar med fördel på någon bekant som man inleder ett samtal med och det här gör man givetvis på det absolut bästa stället man kan hitta -  det minimala köket! För det är ju knappast så att någon av de andra femtioelva spekulanterna kanske också är intresserade av att ta sig en titt vilket totalt omöjliggörs av dessa trögtänkta varelser.
I annonsen framgick tydligt att huset var 55 kvm och att det bara fanns ett enda stackars sovrum och ÄNDÅ hör man människor som slänger ur sig kommentarer i stil med "men det är ju bara ett sovrum", eller "men herregud, ska det där vara köket??", eller "men det här är ju alldeles för litet!".
55 kvm är 55 kvm PUNKT. Varför inte prova att LÄSA annonsen, eller varför inte ännu hellre - läs annonsen och gå sedan ut på Hemnet och få ytterligare information.
Suckers....

Jag känner mig lite stingslig i dag, märks det?

Kommentarer
Postat av: E

Tack för din kommentar :-D Men snälla någon, du har rätt att vara stingslig tror sjutton man INTE kan ställa sig där och snacka.

2009-04-13 @ 19:24:33
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Pia

Hur många av de s k spekulanterna var där av nyfikenhet, tro??!! Tror att det är många som har som hobby att gå på husvisningar. Titta hur andra har det, kritisera och sladdra med likasinnade!! ;o)

I morgon är det den improviserade klassträffen. Hämtar upp syrran din vid sextiden!! Det ska bli kul!!

Kram på dig!!

2009-04-13 @ 21:25:40
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0