Mi casa

I dag har jag haft tillträde på huset, så nu är det officiellt mitt.
Tänka sig, ett alldeles eget litet hus!
Ja, litet och litet, 6 rum och kök fördelat på 140 kvm är väl kanske inte direkt litet, men ni förstår vad jag menar.

Jag har faktiskt aldrig bott ensam i något som bara har varit mitt, inte ens i hyreslägenhet, så det känns både extremt spännande och lite läskigt.
Men, men, det ska nog gå bra. 
Själva inflyttandet får dock vänta lite för ett av husets två badrum (originalskick 1978.....) måste renoveras innan jag installerar mig. 
Och när det är gjort är det "bara" resten av hela huset....

Det är tur att man har en händig pappa.


Kommentarer
Postat av: Pia

6 rum och kök!! Ingick det städhjälp??!! ;o)Nä seriöst, stort grattis! Och jag väntar på bilder så fort badrummet är klart!! :o)2009-05-09 @ 12:15:59
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Tant Greta

Vad underbart! Grattis! Jag känner glädjen i maggropen. Hade knappast själv bott ensam, när vi separerade. Vi är fortfarande bästa vänner och träffas alla med barn och barnbarn de gånger jag kommer hem till sverige. Känns fint. Men lyckan att själv bestämma när man släcker ljuset, handla vad man vill utan att någon kommenterar och att gå runt i huset på hela foten och inte "tassa" för att inte störa. Jag minns!

2009-05-09 @ 19:40:26
URL: http://gretastina.blogg.se/
Postat av: Eva-camilla

Grattis! det klarar du fint ska du se :D efter skilsmässan bodde jag ensam kvar i vårt stora hus och det har jag inte ångrat en sekund! Nu har jag bott här sedan -89 haha...firar alltså 20 år detta året! Oj?! denna månaden faktiskt!

Kramar

2009-05-10 @ 20:44:19
URL: http://evamum.blogg.se/
Postat av: Mirris

Lycka till :) Kram

2009-05-10 @ 21:44:13
URL: http://hullujenhuone.blogg.se/
Postat av: Cina

Grattis till egna huset! Ja, det är en speciell känsla, faktiskt. Förstår dig! Men allt, precis allt går! Hoppas badrumsrenoveringen går smidigt och fort.Glöm inte att ta bilder! Det är roligt att kunna se före och efter-bilder sen! Lycka till!

2009-05-11 @ 10:43:57
URL: http://blogspot.com
Postat av: Anna

Tycker också att Ellenore kunde åkte ut ur Robinson för länge sen. Hon verkar vara ganska dryg och inte särskilt skärpt. Men vem vet, hon kanske vinner allt...Tack för peppningen! Den behövs.

Kram Anna

2009-05-11 @ 18:37:51
URL: http://annabackhouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0