Mina fina...

....barn bor hemma hos mig denna veckan :-).
Killarnas rum är inte färdigt ännu (faktiskt knappt påbörjat om jag ska vara ärlig), så deras våningssäng står inne i mitt sovrum. Hur mysigt var det inte att vakna till mitt i natten och höra deras snusningar...?
Kärlek!

Förra fredagen påbörjade jag ett hälso-/viktminskningsprogram som heter Health Point. I stora drag går det ut på att "starta om" kroppen så att den blir duktigare på att förbränna fett.
Jag äter som en häst, de vanliga målen + sex mellanmål, men har trots det (eller kanske tack vare) gått ner hela 2,5 kg!
Bra, va? :-)

Kommentarer
Postat av: anna

Behöver du verkligen går ner eller är det nåt du fått för dig?

Förstod av ett annat inlägg för länge sen att du tränat mycket tidigare. Gör du det nu med?Jag hinner aldrig träna, men är inte mycket stillasittande. Blir lätt rastlös om jag inte gör nåt...

Äter en hel del, men kan inte äta stora mängder av nåt som är fett, sött eller salt utan att må illa. Tycks ha nån slags inbyggd spärr mot sånt. Ganska praktiskt, men trist när det bjuds på mycket gott på en gång.Vad bra att du hittat en sån effektiv metod om du vill tappa några kilon!

Kram Anna

2009-08-17 @ 15:31:39
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Leia

Om du är glad över viktnedgång, så blir jag glad för din skull.. Jag har ju ingen aning om hur du ser ut, eller om du har någon övervikt, men det är känslan INUTI som är det viktiga.KÄNSLAN av att ha gått ner nåt kilo kan bära en hundra mil, och jag är övertygad om att den syns utanpå när den känns inuti.:)Flummar jag nu?

skrattar

2009-08-17 @ 20:32:31
URL: http://djuptinuti.blogg.se/
Postat av: Fyrbarnsmamman

Åh, superbra!! Något att satsa på för mig sen efter nummer 5!

Lycka till.

Kram

2009-08-17 @ 21:12:07
URL: http://http.//www.tess74.blogspot.com
Postat av: anna

Klart att man vill nå sin trivselvikt. Vad andra tycker är ju ointressant. Viktigast är att man är tillfreds själv.Jo, jag hann både blogga, se på TV, prata i telefon och mysa med maken... :-)Kram Anna2009-08-18 @ 16:01:24
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: anne

Det där har jag inte hört talas om! Är det något skumt eller helt OK?För länge sen hade viktväktarna sloganen: Ät som en höna, skit som en elefant. Vore en variant för viktminskning det också.

2009-08-18 @ 19:24:26
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Pia

Å jag som tycker att du är fin som du är.. men det är ju man själv som måste bestämma vilken vikt man vill ligga på..

Finns det någon hemsida man läsa om det på?

Ja, att lyssna på barn som sover.. finns det något mer underbart?! :o)

2009-08-18 @ 19:50:34
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Ja visst är det typiskt att så fort dom börjar på dagis eller i vårt fall dagmamman, skolan eller så, ja då blir det sjuka. Förkylningar, magsjukor och annat tråkigt. Fy ding!2009-08-19 @ 11:52:13
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: Cina

Mindes helt plötsligt min och barnens första kväll i nya lägenheten efter vår skilsmässa. Jag och fyra barn låg på madrasser på golvet i mitt sovrum i en enda hög. Det var skönt!

Tänk, det var flera år sedan jag tänkte på det!

Håller med, det är mysigt att höra dem!

2009-08-20 @ 23:55:02
URL: http://cinaslada.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0