Fler förändringar

Jahaja, då var midsommar 2009 avklarad.
Vädret var sig likt, sillen och nubben på plats, gästerna de samma som förra året och ändå var allt så totalt annorlunda.

Jag tror aldrig man slutar förvånas över vilka vändningarna livet tar.
Gårdagens gäster är makens gamla barndomskompis och hans fru, för enkelhets skull kan vi kalla dem paret X, med  vilka vi har firat midsommar och/eller nyår ihop under många år. .
För mig har paret X alltid varit sinnebilden för ett lyckligt äktenskap. De tar hand om varandra och barnen, höjer sällan rösten mot varandra, hjälps alltid åt med mat och barn och är på det hela otroligt fina med varandra.
Ett väldigt harmoniskt och solitt äktenskap.
Trodde jag.
Han fått känslor för någon annan, hur långt det har gått vet jag inte, och när det uppdagades insåg hon att det faktiskt inte bekom henne så mycket.
De har barnen ihop, så det finns ju något att kämpa för, men hon tycker samtidigt att loppet redan är kört i och med hans känslor för denna andra (hur starka de nu är) och är på något konstigt sätt rätt oberörd av det hela.

Och jag som trodde att de skulle hålla ihop hela livet.

Kommentarer
Postat av: anna

Ja, herre gud vad lite man vet om varann egentligen...2009-06-21 @ 09:40:52
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Lena

Nu är jag hemma igen efter en händelserik helg.Jo du, i de lugnaste vatten...man känner inte alltid ens de närmaste.2009-06-21 @ 18:15:13
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: hemmabloggaren

Hm, det är nog många som kämpar med att allt ska se bra ut utåt kan jag tänka mig.

2009-06-21 @ 20:40:42
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com
Postat av: anna

Ja du, dessa äckliga flugor! Satt och irriterade mig då jag skrev det inlägget... men visst slår vi flugjäklar så det smattrar här. Dottern har blivit lovad femtio öre för varje fluga hon dödar...Men eftersom vi haft dörren till altanen öppen en hel del idag så finns det tyvärr ganska många kvar. Sen är de ju grymma på att föröka sig.Men... vi bor ju på landet. Antar att man får acceptera en och annan fluga.

2009-06-21 @ 21:03:37
URL: http://annabackhouse.blogg.se/
Postat av: Pia

Så där är det ofta, tycker jag.. Man blir alldeles häpen när de plötsligt separerar, det par som man sett sitta gråhåriga på hemmet tillsammans!! :o) Tror att det är många som växer isär, helt enkelt..Det har varit dåligt med inlägg från min sida.. fullt upp när vi var i Y. Men jag har massor med bilder som ska in, men det får bli i morgon.. Nu är det sängen som gäller.. Kram!

2009-06-21 @ 21:25:27
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja du Kim P! Har själv levt i ett utåt sett mycket "lyckligt" äktenskap. När JAG så tog steget att lämna härligheten blev reaktionerna mycket, mycket blandade. Jag kan säga som så efter sju år, att de jag trodde var mina vänner visade sig svagare än så, och de som är mina vänner idag, är dem jag inte såg "på den tiden"! Men de jag haft med mig på hela resan är våra barn! FAST de varit arga, besvikna och ledsna har de någonstans förstått och fått vara precis så som de känt. Lätt???? Näe, inte ett endaste dugg! Men man kämpar på! Det gäller inte bara andra utan sig själv! Sig själv ska man alltid vara med! Och STÅ UT med att vara med! Varm kram till dig!

2009-06-22 @ 00:48:53
Postat av: Pia

Sv: Tobbe i Yrttivaara fyllde 50 år!! :o) Den 18 juli är det nytt 50-årsparty.. för maken!! ;o)

2009-06-22 @ 18:53:04
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: margitmargit

Det där med kärlek och känslor kan ju faktiskt ofta byta "objekt"...det är ju så ofta det händer...

2009-06-22 @ 20:57:59
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Kim P

Anonym:

Bra för dig! :-) Varm kram tillbaka.

2009-06-23 @ 08:28:51
Postat av: Cina

Idag ser jag att min kommentar till dig blev anonym, det var verkligen inte meningen. Har haft lite problem med min blogg, hoppas det ska vara fixat nu. Ialla fall! Kram igen! ;)

2009-06-23 @ 14:04:24
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Det enda som egentligen är konstant, är förändring...

Fast det behöver ju inte vara dåligt. Undrar hur många som hänger ihop för sakens skull, för det materiella osv.

2009-06-25 @ 09:25:32
URL: http://dreamsalive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0