Så jävla irriterad

Det är väl märkligt att man som chef inte har bättre personalpolicy än att göra STORA och TYDLIGA skillnader mellan familj (som också arbetar inom företaget) och övrig personal.

Ta i morse till exempel.
I normalfallet har vi möte från klockan 08.00 men i morse blev det inställt av olika skäl. Kontorets öppettider är 9-18 mån-tors och 9-17 fred vilket innebär att en "heltidstjänstare" rimligtvis borde jobba 8-17 på fredagar oavsett möte eller inte.
När dök denne "heltidstjänstare", tillika familjemedlem, upp i morse månne?
Strax innan klockan nio...
Varför det kan man undra, för någon information om att personen i fråga skulle bli sen av en eller annan orsak hade inte gått ut till oss andra.

Det är så jävla märkligt.

Kommentarer
Postat av: Cina

Känsligt!

Det är väl nästan så att man känner att just FÖR det är familjemedlemmar så är det viktigt att man är hur tydlig som helst för att undvika just .... som du känner! Men det finns folk till allt! Glöm inte det!

Där jag jobbar skulle vi för några år sedan nyanställa. En av dem som sökte tjänsten var chefens fru. Hon skulle naturligtvis vara "en av oss", jobba som vi o s v. Men nej. Vi i arbetsgruppen fick yttra oss en och en och alla sa "nej". Det blir för svårt! Det bara är så tror jag!

Trevlig helg!

Jag är glad fortfarande!

Kram!

2009-08-28 @ 10:49:57
URL: http://cinaslada.blogspot.com/
Postat av: Pia

Absolut och om människan inte dyker upp kl 8 så ska det ju dras av en timme på lönen!!

Ha en skön helg!! Du har barnen nu va? Kram!

2009-08-28 @ 19:15:41
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0